Kundenbericht von Anna: "... Ich war skeptisch"

Annas berättelse: ... jag var skeptisk

Jag är en 65-årig pensionär som bor i en gammal byggnad från 1930-talet med relativt dålig isolering. Min pension räcker precis till att köpa alla nödvändigheter, betala mina månatliga räkningar och spara lite pengar till mina barnbarn. Min gasolvärmare gick sönder och jag var mycket orolig för hur jag skulle värma upp mina rum inför den kommande vintern. Som tur var köpte min son eco2heat® värmare åt mig 2021 och utrustade hela min bottenvåning med dem, inklusive rummet där jag sover. Totalt 50m2 yta inklusive vardagsrum, litet sovrum, litet badrum, hall och kök.

Från skepsis till lägre värmeräkningar
Jag måste erkänna att jag var väldigt skeptisk till en början eftersom jag fick höra att eco2heat® värmare fungerar med el. Jag hade några dåliga erfarenheter av konventionella elvärmare tidigare eftersom de inte är hälsosamma och är väldigt dyra i drift.

Till min förvåning är eco2heat® värmare motsatsen till de värmare jag brukade ha. De är mycket kostnadseffektiva även för en gammal byggnad som min. Och den initiala kostnaden var mycket överkomlig jämfört med andra värmesystem. Det finns inte många alternativ där ute för att köpa ett budgetvänligt system för min typ av byggnad, men med eco2heat® värmare har jag allt jag behöver. Månadskostnaden är helt acceptabel, med ett genomsnitt på 15 kW el per dag under eldningssäsongen (okt - maj). Mycket mindre än vad jag normalt skulle betala för gasuppvärmning. Jag blev överlycklig när min elleverantör faktiskt returnerade pengar till mig på min elräkning.

Fukt och mögel försvann. Men det är inte allt. Värmen känns så mycket mer behaglig och mysig. Det är en väldigt behaglig värme, nästan som att vara ute en solig dag.

Dessutom förbättrades rumsklimatet så mycket att jag kan känna skillnaden. I några av rummen hade jag en gammal unken lukt för det var mycket fukt i väggen. Det var så illa att jag var tvungen att konsultera en byggnadsexpert för att göra tester.
I de rum där jag inte har värmepanelerna är fuktnivån fortfarande väldigt hög. Men i rummen där jag har IR-panelerna är det ingen fukt längre, och möglet i väggarna är nu borta! Till och med byggnadsexperten blev så förvånad att han tog en bild på värmepanelerna och frågade var han kunde köpa dem.

Att uppleva detta på egen hand gjorde stort intryck på mig. Jag är väldigt glad och nöjd med mitt nya eco2heat® värmesystem och kan speciellt rekommendera det till äldre personer som behöver leta efter en budgetvänlig lösning med många hälsofördelar.
Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.